JEKA gravlys
MAJAS_COTTAGE_BØRNECANCERFONDEN_SVENSK_DESIGN

Majas Cottage er et skønt svensk firma, som jeg har den dybeste respekt for! Og det er med en vis portion ydmyghed og stotlhed jeg går til opgaven med at få dette skønne mærke solgt ind i Danmark.


Jeg mødte Petra, der er ejer og grundlægger af Majas Cottage, da jeg arbejdede hos Maileg. Hun hjalp os på Formex i Stockholm i 3 sæsoner. Og hun er et kæmpe forbillede i den måde hun driver sin virksomhed på.


Grunden til det er, at hos Majas Cottage går desgin og hjerterum hånd i hånd. Majas Cottage har en skøn kollektion, der med lidt ekstra hjerte og sjæl bag hvert produkt, bringer håb, glæde og trøst ind i kampen mod kræft. Især kræft, der rammer børnene.

10 % af alt det Majas Cottage sælger går til hovedsagelig Barncancerfonden. Siden 2012, hvor Majas Cottage startede, har de sammen med deres kunder doneret over 4.5 mio dkk til fonden.


På produkterne har de nogle skønne statements, der er til opmundtring og sætter perspektiv på hverdagen. De er rigtig gode som værtinde gaver, og som en lille påskønnelse til dine kære.
Ind til nu har mange tekster været på svensk, men vi er samme gået i gang med tekster, der fungerer på dansk. Derudover er der en del engelske tekster.


Jeg håber af hele mit hjerte, at I vil tage godt imod Majas Cottage!