LIV Interior
LIV_interior

LIV interior kommer fra Hamborg, men har dybe rødder i dansk design. Tina Mirza er dansker. Fødtpå Frederiksberg og opvokset i Køge.


Jeg har kendt Tina Mirza og hendes skønne team siden 2009.

Sammen med hendes mand, Azard Mirza, der har pakistanske rødder, startede hun sit eget design: LIV interior.


Med Tinas rødder i dansk design, møder moderne skandinavisk minimalisme etniske mønstre og farver i fine kombinationer, der elegant formår at blande Art Deco med en moderne bøhmisk stil, og det fungere rigtig fint.

LIV er især kendt for sit farverige udvalg af tæpper lavet af forskellige materialer:

  • Multifunktionelle tæpper og puder fremstillet af 100% genbrugte PET-flasker, som kan bruges både indendørs og udendørs. Den særlige egenskab ved denne type tæpper er, at de mærkes som uld og de kan vaskes i maskine ved 30 grader.
  • Der er også hyggelige bomuldstæpper, der egner sig til indendørs brug.


Sortimentet suppleres med en række dekorative tilbehør i velour, macramé-puder, keramisk service til dagligt brug og meget andet spændende.


Produkternes oprindelse er meget vigtig for LIV interior, der altid er opmærksom på producenternes arbejdsvilkår. Alle varer er hovedsageligt produceret i Vietnam og Indien, og størstedelen er håndlavet med omtanke for detaljer.

Gulvtæpperne er GoodWeave-certificeret:

  • Nonprofitorganisation som repræsentere en produktion uden udnyttelse af børnearbejde.
  • GoodWeave sikrer LIV interior, at børnearbejde i Sydasien stoppes ved uanmeldte inspektioner under hele fremstillingsprocessen.
  • Kvalitetsmærkning, hvor hvert tæppe har en unik kode, som kan spore oprindelsen.


Desuden er der de skønne kurve, der er håndlavet af kvinder fra Rwanda. Når du køber disse smukke kurve, giver du kvinderne en mulighed for at forsørge deres familier, og så er de endda håndsigneret af kvinden, der har lavet dem.


Det kan vi lide her hos RaaStyle!

Kontakt


Adresse:

RaaStyle Agentur

Hørmarken 130, 7400 Herning, Danmark


Email:

info@raastyle.dk


Telefon

+45 42 45 32 20


Copyright © All Rights Reserved